Aquí teniu les explicacions de cada taller que trobareu al calendari!

Sessió d’Autocura: Sessió grupal de moviment per apendre com promoure el funcionament normal del nostre sistema digestiu.
Horari: de 19h a 20:15h. Inversió: 20€. Guiada per l’Àngels, fisiosteòpata d’Ohana.

Ioga Restauratiu: Sessió grupal d’un tipus de Ioga que et permet regenerar-te a nivells que ni et podries imaginar…
Horari: de 18h a 20h. Inversió: 45€ (alumnes) 50€ (no alumnes) Guiada per la Sara, instructora de Ioga i Infermera d’Ohana.

Xerrada de Ciclicitat: Saber com és el teu cicle menstrual et permet conèixer més a fons en el teu dia a dia i aprofitar totes les teves virtuts al màxim.
Horari: de 19 a 20:30h. Inversió: 35€. Guiat per l’Àngels, fisiosteòpata d’Ohana.

Centre Cívic Onyar: Argila! Tot el que cal saber sobre aquest producte per fer-lo un imprescindible de la nostra farmaciola natural!
Horari: de 18h a 20:30h Inversió: 10€ (inscripcions al Centre Cívic). Guiat per la Laura, infermera integrativa d’Ohana.

Taller pomada d’Hipèric: Vam anar a recol·lectar herba de Sant Joan, l’hem tingut macerant tot l’estiu, i ara toca crear receptes. En aquest taller farem una pomada per tot tipus de dolor o ferides! Podras personalitzar la teva pomada amb els olis essencials que més s’adaptin a tu.
Horari: de 17h a 18:30h Inversió: 25€ Guiat per: Laura, infermera integrativa d’Ohana.

Taller perfum sòlid de Tardor: Inspirades amb els aromes típics d’aquesta estació, crearem un perfum sòlid i molt pràctic per gaudir durant tota la tardor. Cada persona es podrà personalitzar el seu perfum segons les seves preferències.
Horari: de 18h a 19h. Inversió: 25€. Guiat per la Laura, infermera integrativa d’Ohana.

Samhain + Taller d’Argila: El 31 d’Octubre és una de les nits més màgiques de l’any, és un dia d’agraiment i recolliment. Descobrirem els secrets de l’Argila i després celebrarem la màgia d’aquest dia amb un berenar i un ritual d’agraïment.
Horari: 17h A 18:30h Inversió: 25€ Guiat per la Laura i l’Àngels, bruixes verdes.

Grup PAS. Persones Altament Sensibles. Espai de trobada i recursos per gestionar l’alta sensibilitat.
Horari: de 17:15h a 18:45h Inversió: 15€ (inscripcions al Centre Cívic). Guiat per la Naila, psicòloga i terapeuta Gestalt.