Ja ha arribat la Calor i amb ella els mosquits i els insectes que poden picar-nos i provocar-nos algun malestar.

No ens queda més remei que conviure amb aquests petits éssers, i els productes que hi ha al mercat sovint acaben sent nocius també per nosaltres i pel nostre entorn.

En aquest taller t’ensenyarem a preparar diferents productes per combatre’ls. L’estrella serà una pomada que serveix tant per prevenir picades, com per curar-les alleujant tots els símptomes que ocasionen (inflamació, urticària, irritació, infecció…)

Si hem de fer una inversió per comprar productes comercials, val més fer-la amb productes naturals, segurs, i que et serveixin per crear-te els teus remeis. Nosaltres t’expliquem com!

Aquest taller el farem al nou espai d’Ohana, a la sala que hem creat per compartir aquestes experiències!

Cal inscripció prèvia, no t’oblidis d’apuntar-te enviant-nos un missatge privat, per Whatsapp al número 640929326 o per correu electrònic a info@ohanasalut.com

Apunta’t al nostre Canal de Telegram “Ohana News” i segueix-nos al perfil d’Instagram @ohanasalut per no perdret cap de les activitats que fem!

Ens veiem el dia 13-06-2022, de 18h a 19:30h per crear remeis naturals, sostenibles i segurs, a la Plaça Assumpció 5 de Girona (barri de Sant Narcís)