La situació actual deguda al Covid19 que estem vivint, ha posat de manifest la necessitat d’integrar mesures higièniques al nostre dia a dia, tan importants com el rentat de mans. 

Ara més que mai, hem d’extremar aquestes mesures per protegir-nos a nosaltres i també a les persones del nostre entorn. La millor manera de mantenir una correcta higiene de mans és netejar-les amb aigua i sabó durant almenys 1 minut, i assegurar-se de no deixar cap racó de les mans sense netejar (ungles, entre dits, dit polze, canells…)

Un cop hem fet la higiene amb aigua i sabó, les podem mantenir netes amb desinfectants amb base d’alcohol. Però recordeu que en cap cas això substitueix el rentat de mans amb sabó! 

Aquesta situació d’alarma, ha fet que el preu de productes com el desinfectant de mans hagi pujat considerablement, inclús pot ser difícil adquirir-lo als establiments habituals. 

Us volem ensenyar una recepta molt senzilla per fabricar aquest tipus de producte a casa vostre! Només es necessita una planta d’Aloe Vera (si pot ser que tingui més de 3 anys de creixement), alcohol de 96º, un oli hidratant (Ametlles, Oliva o Rosa Mosqueta) i opcionalment hi podem afegir olis essencials d’Arbre de Te, Espígol o Llimona. 

En aquesta infografia us expliquem pas per pas com fabricar el vostre producte, de manera natural, amb ingredients amables per la pell i eficaç (sempre després d’un bon rentat de mans). 

L’alcohol és un conservant natural, de manera que si el guardeu en un recipient adequat, el podreu utilitzar almenys durant dos mesos. Si veieu que el color canvia a rosat, o fa mala olor és millor rebutjar el producte i fer-ne un de nou! 

Compartiu el vostre resultat amb el nostre perfil d’Instagram @OhanaSalut!!!