Ohana vol dir família i el concepte de família vol dir que mai s’oblida ni s’abandona a ningú. Ohana Salut Integrativa sorgeix de la necessitat de retrobar-nos amb la Salut sovint oblidada i abandonada sota el concepte de Malaltia.

Sabem que és complicat viure amb la consciència de cuidar-se, no només quan apareix una malaltia, sinó tenir hàbits d’higiene de vida i escoltar el nostre cos quan ho necessita. De vegades el cos “crida” amb uns mals de caps insuportables o unes clavades d’esquena incapacitants i, tot hi així, seguim sense fer-li cas.

No ens hem de culpabilitzar, vivim en una societat on s’ha normalitzat la malaltia, sovint solucionant-la amb remeis ràpids i eficaços (a curt plaç) i el que no sabem és que el nostre cos, una màquina biològica perfecte, està dissenyat per tendir cap a la Salut, només se li han de donar els estímuls i les indicacions adequades.

Hem tingut la sort de venir a parar al preciós Barri de Sant Narcís amb l’objectiu de posar el focus al potencial de Salut de les persones. En algun moment de la vida tots tenim problemes de Salut perquè només el fet de viure, ja comporta desequilibris en algun moment o altre, però evitem que la nostra vida giri al voltant de l’enfermetat o el patiment i permetem-nos una vida de BENESTAR.

Doncs bé, nosaltres som un equip de dues infermeres, un psicòleg i una fisioterapeuta – osteòpata i tots compartim el concepte de Salut en la nostra base professional. Combinem la nostra formació amb les teràpies naturals que ens hem anat trobant al llarg de la nostra carrera. El fet de treballar en equip ens permet ampliar la mirada de les persones que ens vénen a veure i així els nostres tractaments tenen en compte totes les esferes d’una persona; el cos físic, la ment, les emocions i l’espiritualitat, sabent que si alguna d’aquestes columnes no està estable, el cos pot trontollar.

Totes les persones tenim la capacitat d’empoderar-nos de la nostra Salut, de prendre consciència del que ens passa i de trobar eines per posar solucions.

Categories: BlogPortada