Graduada en Infermeria.

Em dic Sara, vaig néixer a Menorca però duc quasi una dècada a una ciutat que em va enamorar des que vaig arribar; ja ho diuen que Girona enamora. 

Encantada i feliç de trobar-me aquí, em considero una persona enèrgica i amb ganes de riure i viure;  m’encanta llegir, estudiar i tot el que sigui el món del paper 😛 ho he de reconèixer... lo digital i jo.. no som massa amics, però eh jo ho intento. 

Sóc graduada en Infermeria, especialitzada en oncologia integrativa. 

Vaig començar a practicar ioga amb 15 anys amb un pràctica regular d’Asthtanga Ioga. Posteriorment vaig endinsar-me en la pràctica del Iyengar ioga, Hata ioga i Unnatha ioga; fins que vaig pensar que havia d’aprofundir una mica més; vaig marxar a l’Índia on vaig formar-me en Ashtanga ioga, Vinyasa ioga i Yin ioga. Posteriorment en arribar altre cop a Catalunya se’m va obrir un món de possibilitats. M’he format en Ioga terapèutic i restauratiu, treball amb la BackMitra® (ioga terapèutic per l’esquena) i treball miofascial.

Actualment em dedico a transmetre la meva passió com a professora de ioga integratiu i alhora, passant consulta com infermeria oncologica integrativa

 La meva formació es troba en continu flux absorbint tot el que la vida m’ofereix.

 

DSC_9599