Hola! Sóc la Laura, Infermera Integrativa.

He treballat durant 10 anys com a infermera assistencial i he tingut l'oportunitat de conèixer molts centres, hospitals, clíniques i serveis. Paral·lelament sempre he estat estudiant per entendre més la màgia de la vida, el que em provoca més preguntes i més ganes de saber. Però el més bonic de la meva professió és que també aprenc i evoluciono juntament amb les persones que acompanyo.

La Infermeria Integrativa és una visió integral i sistèmica dels éssers humans. No només es tenen en compte les necessitats bàsiques de les persones, sinó la interrelació de totes les seves àrees: física, psicològica, espiritual, energètica, sociocultural, relacional i d'habitatge.

L'exercici lliure d'infermeria encara  és una especialitat poc coneguda i amb molt de recorregut per fer. Però cada cop som més les que decidim emprendre i liderar projectes de salut aprofitant aquesta visió transversal i holística.

El servei que ofereixo va encaminat a cuidar de manera integral a la persona. A través d'un diagnòstic, de l'assistència i de l'assessorament, podem aconseguir aprendre hàbits i estils de vida funcionals sigui quin sigui el procés de salut o malaltia en el que es trobi la persona.

A més, una de les meves passions més grans és la Natura. Faig tallers ensenyant i divulgant remeis naturals i tradicionals, ensenyant a fer productes de cosmètica natural i saludable, perquè penso fermament que la nostra salut va lligada a la salut de la nostra Terra. De la mateixa manera que podem aprendre a cuidar el nostre cos, també ho podem fer amb el nostre entorn, i així trobar un equilibri de curar-nos i cuidar-nos mútuament.

 

Formació: 

  • Diplomada en Infermeria (EUI Santa Madrona, Barcelona)
  • Medicina Tradicional Xinesa (Escola Superior de Medicina Tradicional Xinesa ESMTC, Universitat Europea Atlàntica i de Pekin i Yunnan)
  • Assessora de Salut Personal segons el Model Clínic del Benestar (ÍDIC - COIB)
  • Màster d'Infermeria Naturista (COIB - UAB)
  • Teràpia de Reorganització Corporal (ÍDIC-COIB)
  • Empendre en l'àmbit de la Salut (ÍDIC - COIB)
  • Reiki japonès USUI (nivell III)
  • Flors de Bach
  • Kinesiologia TFH i Massatge de Meridians

 

No sempre estem sans, ni sempre estem malalts.

T'acompanyo a saber on ets?

DSC_9665