Infermeria és la professió més transversal de la Salut: pot entendre i tenir en compte tots els conceptes associats als processos de salut i de vida; des de les necessitats més bàsiques, passant per la salut física, mental o emocional, la malaltia i/o la curació.

L'exercici lliure d'infermeria és encara una especialitat poc coneguda i amb molt de recorregut per fer. Cada cop som més les que decidim emprendre i liderar projectes de salut aprofitant aquesta visió transversal i holística.

Sóc Infermera Integrativa. És una visió integral i sistèmica dels éssers humans. No només es tindran en compte les necessitats bàsiques, sinó la interrelació de totes les àrees: física, psicològica, espiritual, energètica, sociocultural, relacional i d'habitatge.

La formació continuada i l'experiència són molt importants per poder entendre totes aquestes àrees, però el més bonic de la meva professió és que també aprenc i evoluciono juntament amb les persones que acompanyo.

He treballat durant 10 anys com a infermera assistencial i he tingut l'oportunitat de conèixer molts centres, hospitals, clíniques i serveis. Paral·lelament sempre he estat estudiant per entendre més la màgia de la vida, el que provoca més preguntes i més ganes de saber.

A més de la formació reglada i continuada d'infermeria, tinc formació de:

  • Medicina Tradicional Xinesa (ESMTC, Universitat Europea Atlàntica i de Pekin i Yunnan)
  • Assessoria de Salut Personal i Laboral (ÍDIC - COIB)
  • Màster d'Infermeria Naturista (COIB - UAB)
  • Empendre en l'àmbit de la Salut (ÍDIC - COIB)
  • Reiki japonès USUI (nivell III)
  • Flors de Bach
  • Kinesiologia TFH i Massatge de Meridians

El servei que ofereixo va encaminat a cuidar de manera integral a la persona. A través d'un diagnòstic, de l'assistència i de l'assessorament, podem aconseguir trobar hàbits i estils de vida funcionals sigui quin sigui el procés de salut o malaltia en el que es trobi la persona.

No sempre estem sans, ni sempre estem malalts. T'acompanyo a saber on ets?

DSC_9665