Psicoterapeuta

Hola! El meu nom és Andrea, sóc gironina i em dedico a la psicologia. 

Sóc una noia a qui li agrada molt fer-se preguntes sobre les coses que m'envolten, així que em podria descriure com una persona molt curiosa i inquieta a qui li agrada qüestionar-se el que m'envolta i la informació que tinc molt sovint.
Gaudeixo molt de la lectura, de caminar descalça, de ballar, d'estar sota la pluja, de fer i rebre abraçades fortes i llargues, de l'olor de galetes acabades de cuinar, de la calor de la llar de foc, de viatjar, de veure pel·lícules i sèries en versió original, d'escriure... Totes aquestes activitats em permeten arrelar-me i trobar-me a mi mateixa.

La psicologia va arribar a mi a través de la dansa: quan vaig decidir deixar de ballar després de més d'una dècada fent-ho, la meva salut mental va anar minvant a poc a poc, i l'inici de l'adultesa va ser difícil per mi. Vaig trobar-me perduda dins meu i sense eines per gestionar el què passava a la meva vida, per la qual cosa vaig començar teràpia. Des d'aquell moment vaig entendre que les emocions viuen al nostre cos, i que l'hem de moure per poder-les transitar. Aquí va ser quan Ohana em va obrir les portes a reconnectar amb mi a través del ioga (de la mà de la Sara i la seva BackMitra), i des de llavors he continuat explorant maneres de moure'm i de sentir que el meu món emocional no està estancat dins meu. Després de fer diferents processos psicoterapèutics he après de mi que sóc molt sensible, i que la vulner(h)abilitat és molt poderosa: mostrar-me vulnerable és una fortalesa, no una debilitat, i em sento en pau quan puc mostrar-me com sóc.

Concebo la psicoteràpia com un procés a foc lent en el qual dediquem molt temps i amor i molta calma en crear un vincle ferm i de confiança. Així, de mica en mica, podrem conèixer qui ets, aprendre com és el teu món emocional, saber què has viscut, explorar què has après de tu i del que t'envolta i atendre les necessitats que puguis tenir -entre d'altres. T'ofereixo un espai segur on puguis trobar l'escolta, l'acceptació incondicional, el suport i les eines per acompanyar-te en el teu camí cap a l'autoconeixement.

Formació
  • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària a la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Internal Family System (IFS) Integration a la Trauma Research Foundation.
  • Certificate Program in Traumatic Stress Studies a la Trauma Research Foundation.
  • Curs de Regulación Emocional a través del Mindfulness Psinergia Psicología.
  • Curs de Compasión, Mindfulness y Yoga Sensible al Trauma a Kevala Psicología.
  • Curs de Coherencia cardíaca y vínculo terapéutico con caballos a EQUILIBRE.
  • Nivells 1 i 2 d'EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) a l'Inistituto Imaya.
  • Grau en psicologia a la Universitat de Girona.

Més enllà dels màsters i cursos, penso fermament que la millor formació que tinc són tots els anys que he anat a teràpia -i que encara hi vaig. He sentit la por de seure davant d'algú que no coneixes i anar-li obrint les portes del teu interior; he viscut els dubtes de si està funcionant, el dolor de parlar de moments difícils, la frustració de no entendre per què sóc com sóc; he passat dols, depressions, atacs de pànic, crisis d'identitat. Ara, passats els anys, m'adono que haver invertit tant temps a conèixer-me em permet acompanyar-te d'una forma molt més humana i evitar que les meves vivències puguin interferir en el teu procés.

Estic desitjant conèixer-te i que treballem juntes!

Disseny sense títol (10)

"La sortida és cap a dins"
Anònim

"El teu cos no és un temple: els temples poden ser destruïts i profanats. El teu cos és un bosc: gruixudes copes d'arbres d'auró i flors silvestres d'aroma dolça que broten al sotabosc. Tornaràs a créixer, una vegada i una altra, per molt que estiguis devastada"
Beau Taplin 

Número de col·legiada
C-31286