Psicoterapeuta

Hola! Sóc la Mar, psicòloga en constant transformació i evolució, tant en l'àmbit personal com professional.

El meu interès per entendre el comportament de les persones i l'objectiu de voler-me dedicar a una professió d'ajuda em va portar a estudiar psicologia. Si bé la carrera em va donar els coneixements bàsics dels fonaments de la psicologia, també em va fer adonar que hi havia molt més per aprendre, entendre i conèixer des d'una mirada diferent a la qual se'ns ofereix com a psicòlogues des del grau. Per aquest motiu, d'ençà que vaig acabar-lo, no he deixat de formar-me i d'aprendre noves maneres d'entendre i de poder donar resposta als diferents símptomes i malestars de les persones entenent-los, cada vegada més, des d'una mirada holística (entenent que les àrees física, mental i espiritual van de la mà) i també sistèmica (ja que no som individus que actuem, sentim i ens comportem d'una determinada manera per ser únicament nosaltres sinó que venim influenciats per altres sistemes els quals ens trobem immersos: socials, culturals, familiars, etc.)

En treballar també amb infants i adolescents he anat desenvolupant una mirada molt sensible cap a les històries més primerenques de les nostres vides, cosa que, des de la meva manera d'entendre-ho, condiciona la manera en com ens parlem i relacionem amb nosaltres mateixes i amb la resta del món que ens envolta.

Així doncs, t'ofereixo un espai càlid on puguem anar revisant amb curiositat, sensibilitat i compassió tot allò que sentis que t'està dificultant poder viure amb tranquil·litat i amb la major salut possible el teu moment present.

Formació:
  • Màster en Psicologia General Sanitària (UdG).
  • Formació en l'abús sexual infantil i en la intervenció amb persones adultes amb trauma per abús sexual infantil (Fundació Vicky Bernadet).
  • Nivell 1 d'EMDR d'adults (Instituto Imaya) i d'infanto-juvenil (Vitaliza).
  • Curs d'especialització en Trauma i EMDR (UNIR).
  • Postgrau en l'abordatge interdisciplinari dels nous símptomes de la infància i l'adolescència (UB).
  • Grau en Psicologia (UdG).

Disseny sense títol (11)

El que més valoro de tot el que he anat aprenent és veure que darrere dels noms de diagnòstics, de símptomes clínics i de tecnicismes hi ha històries completament úniques que han anat conformant un patró, una manera de funcionar i d'entendre el món que perdura en el present.

 

Número de col·legiada:

31205